Sfintele Pasti

Se apropie cu repezeala. Timpul curge, nu sta. Nu ne asteapta. Ce repede a trecut postul acesta. Voua nu vi s-a parut ?
Poate a fost doar mintea mea. Aceasta perioada de 7 saptamani, a fost o perioada de readunare, de reintregire, de reculegere, de iertare. E adevarat ca multi nu pretuim un lucru decat atunci cand il pierdem ? Cred ca da. E adevarat ca ne pierdem timpul cu probleme total inutile in viata? Nu abordam ceea ce ar trebui abordat in viata. Facem toate lucrurile pe dos. Ne zbatem in viata asta, pentru bani, pentru a fi ceva. Dar pentru ce ? Pentru nimic. Nu iei nimic cu tine dupa ce mori. Gol ai venit, gol
te intorci, nu ?
Ieri a fost Sfantul Gheorghe. La multi ani celor care poarta numele acestui sfant. Pacat ca am uitat semnificatia sarbatorilor, unii dintre noi. Credem ca e ziua noastra, si nu a sfantului caruia acea persoana ii poarta numele. Nu mai este Dumnezeul in centrul atentiei intr-o zi de sarbatoare, ci tocmai, pacatosul, omul.
Cum spuneam, toate sunt pe dos.
Aceasa saptamana este Saptamana Patimilor. Saptamana in care Iisus a suferit cel mai mult, s-a jertfit pe cruce pentru omenire si pentru iertarea pacatelor. Dar noi cum pretuim aceasta saptamana ? Mai mergem la o bauta cu X si cu Y. Mancam bine de Pasti oua ca sa recuperam tot ce (n-)am facut in Post. Lumea pamanteasca e pervertita. Nu uita, inca ceva. Moartea nu te ocoleste.
Esti pregatit sa mori in momentul acesta? Multi zicem nu. Pentru multi, acesta este ultimul Paste pe care il mai prindem in viata.
Pretuieste-l.
Oare dincolo e lumea perfecta ? Sa speram. Nu ramanem decat cu speranta. Vesnica speranta.

Sarbatori Fericite.

Reclame

Despre Paul Roman

Not so ordinary. Definetly not a regular guy. Follow me and you'll find out the way I see the world.

2 răspunsuri la „Sfintele Pasti

  1. Andrei

    Sunt de acord cu tine. Sarbatorile trebuie traite mai mult din punct de vedere sufleteste sinu prin chefuri sau petreceri. Noi defapt sarbatorim mantuirea noastra prin Invierea Domnului si asta ar trebui facuta cum se cuvine. Peace Men!:))

Expune-ţi gândurile!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: