Revenirea in blogosfera

Buna,

De cateva zile, am avut o „tragere” acuta de a scrie din nou pe blog. Nu oricum, ci cu forte proaspete, idei noi, ce vor fi expuse pe parcurs. Asa ca, mai dati cate un ochi si pe aici, vechi sau noi cititori, sunteti bineveniti.Acestea fiind spuse, voi face o mica trecere in revista a celor mai importante lucruri care s-au petrecut, intre timp:
Am absolvit liceul cu usurinta, am dat admitere la Arhitectura in Cluj Napoca, nu am reusit sa intru, ramanand pe lista de asteptare. In prezent sunt student la ETTI (Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, la aceeasi universitate, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca), iar viata de student, este evident, presarata cu multe hopuri, mai ales daca, esti student in anul I, nu?Vom trece si peste acestea mai in detaliu la momentul potrivit, de ce nu…
In momentul actual am o relatie de 2 ani si 3 luni cu o persoana, foarte speciala si draga mie, Nora. Daca ne ajuta Dumnezeu, nu ne vom desparti curand… Cred ca intelegeti ce vreau sa spun.
Acestea fiind spuse, voi reveni cu ceva tipuri noi de articole, care nu au intrat pana acum in tematica blogului. Doar, fiecare reluare a unei activitati este de altfel, ca un nou inceput, nu-i asa?
Asa ca, sa ne auzim cu bine, pana data viitoare.

 

 

Despre Paul Roman

Not so ordinary. Definetly not a regular guy. Follow me and you'll find out the way I see the world.

Expune-ţi gândurile!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: