Ce reprezinta pentru tine reteaua sociala numita FaceBook?

Stateam si ma intrebam azi, oare ce reprezinta pentru mine facebook?  Sunt unii care il folosesc de foarte mult timp, sunt altii dintre voi care si-au facut recent cont, iar cei mai speciali dintre voi, cei care nu aveti cont.

Pentru mine, facebook-ul si-a intrecut de mult rolul initial, acela de a fi un loc in care iti adaugi colegi de clasa, de generatie, prieteni. Facebook a capatat o noua dimensiune, prin faptul ca ma distrez la culme. De ce? Pai toata “pitipongimea” s-a mutat pe facebook. Raman in contact cu tot ceea ce se intampla in anumite cercuri de oameni. Cine cu cine, cine de cine s-a despartit and so on… Ma distrez in stilul pitzipoanca.org, in sensul ca, ma apuca rasul cand vad in ce baie si-a mai facut o persoana din acelasi oras cu mine, care o cunosc (sau nu) intr-un fel sau altul. A devenit sursa mea veritabila de amuzament, iar fara doza zilnica… parca nu ma simt implinit.

Pentru ce-l mai folosesc facebook-ul? Pentru a restabili contactul cu persoane care le cunosc de foarte mult timp, dar am pierdut legatura, sau pentru a-mi creea noi contacte cu persoane care as dori sa le cunosc mai bine si de ce nu, poate sa colaboram, sa lucram la ceva.

Trebuie sa recunosc, e si un mijloc excelent de promovare. Toti “prietenii” tai de pe facebook, sunt expusi actiunilor tale: fie un eveniment “offline”, fie unul online. Postarile de pe blog, de pe facebook isi aduna vizitatori (asta nu e un adevar nescris despre cum sa faci trafic).

Acum, lansez si eu intrebarea: Pentru voi, ce reprezinta Facebook?

Despre Paul Roman

Not so ordinary. Definetly not a regular guy. Follow me and you'll find out the way I see the world.

2 răspunsuri la „Ce reprezinta pentru tine reteaua sociala numita FaceBook?

  1. Pingback: Ce reprezinta pentru tine reteaua sociala numita FaceBook? - Ziarul toateBlogurile.ro

Expune-ţi gândurile!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: