Viata de student [2]

Cum e in sesiune?


Mai, sa stii, e foarte tare. Multi o catalogheaza ca si stresiune. Acum, fiecare cu nivelul lui de stres. Eu de felul meu sunt un tip asa, care nu se prea streseaza, lasa lucrurile sa curga, sa fie totul ok.

Acum, sa nu credeti ca sunt la o facultate de balet. Vorba aia , sunt la Telecomunicatii la UT Cluj. Nu cred ca se incadreaza in tiparul facultatilor de balet. Dar stii cum e, daca te duce un pic mintea, poti sa faci o facultate grea, sa te descurci bine… si asa mai departe.

Revenind la sesiune, examenele sunt cat de cat solicitante, iar daca acum, e momentul in care te intalnesti prima data cu materia, banuiesc ca ai ajuns singur deja la concluzia ca, e greu. Daca ai incercat un pic totusi, sa se lipeasca ceva de tine si in timpul anului, atunci toata treaba din sesiune, ar trebui sa devina mai usoara. Chiar asa si e, devine mai usoara, iar asta v-o spun din proprie experienta, iar notele (pana in momentul de fata) cred ca stau drept ca si martori la afirmatiile mele.

Si cand stau sa ma gandesc ce repede trece timpul… ah, parca si vad cum zboara astia 4 ani si o sa ma vad tanar la 22 de ani aruncat in valtoarea vietii. Macar o sa fiu cat de cat pregatit, ca vorba fie, la ETTI ne-o cam “trag” in toate felurile. Avem niste profi foarte “simpatici”. Dar nu i-as schimba pentru nimic in lume (Eh, exceptie cativa).

Sa ne auzim cu bine!

Reclame

Despre Paul Roman

Not so ordinary. Definetly not a regular guy. Follow me and you'll find out the way I see the world.

Un răspuns la „Viata de student [2]

Expune-ţi gândurile!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: