Un pic … din toate

Mi se pare decent sa va urez un „La Multi Ani” tuturor celor care va rataciti pe aici, pe acest blog. A trecut ceva timp de cand nu m-am reintalnit cu acest „mic jurnal de confesiune” al meu. Tin sa precizez ca aceasta „mini-vacanta” am petrecut-o, cum ar fi trebuit petrecuta. Mai exact, in ordine cronologica, am sarbatorit de Craciun impreuna cu toti cei pe care ii cunosc, am petrecut Revelionul cu prietenii, dupa Revelion venind o „mica munca” pe care o precizez mai tarziu, iar acum, a venit timpul sa scriu si in blog.

Sarbatorile de Craciun au fost chiar foarte frumoase. De la cumpararea unui brad, pana la impodobirea lui, de la seara de colinda, pana la frigul simtit in toate oasele, de la bucuria copiilor (cu toate ca sunt si eu inca copil, dar la mine si la altii de varsta mea, lucrurile sunt schimbate) cand au vazut pe Mos Craciun, pana la bucuria manifestata in urma „remarcarii” lucrurilor primite de la Mos Craciun a tuturor copiilor. Sau pe scurt, Totul A Fost Magic!
Urmatorul mare „eveniment” a fost Revelionul. Revelionul bineinteles, marcheaza trecerea intr-un nou an, un an in care sa fim mai buni sau mai exact, un an al schimbarii (Apropo, Paul sprijina total aceasta initiativa).

Recent, sau mai exact in urma cu 20 de minute aproximativ, am terminat vizionarea unui film interesant din punctul meu de vedere, si anume „American History X„. Este un film ce te poate marca si iti poate da o altfel de viziune asupra vietii si asupra celor ce ne inconjoara. Mai exact, este un film ce ne arata America in vremea existentei Skinheads (Nu cred ca mai exista acum asa ceva, dar e posibil). Acei skinheads, sau mai exact, neo-nazisti, erau impotriva tuturor lucrurilor diferite de culoarea lor, de modul lor de a gandi, aratand o furie nemarginita fata de toti ce nu erau cu ei, cei care erau „niste oameni normali”. Actorul respectiv, Edward Norton, pot spune ca este extraordinar, transpunand foarte bine acel personaj. Probabil nu voi mai vedea un film atat de reusit mult timp de acum incolo, dar … Vi-l recomand cu incredere, daca nu va deranjeaza violenta existenta in film. Totusi este prezentata o realitate cruda inca prezenta in unele locuri din pacate.

Lasand la o parte acest film care m-a lasat cu gura cascata, ar fi de mentionat ca vacanta aceasta nu prea am avut timp de odihna prea mult. Mai exact, am avut maxim 7 ore de somn pe noapte. Au fost ceva lucruri de facut, dar intr-un final, au avut si acestea un final, dupa cateva eforturi. Ca sa zic asa, apogeul a fost ieri, cand m-am pus in pat, rupt de oboseala la 06:00 AM.

Sper ca anul cel nou sa va aduca doar bucurii si schimbari in bine, la orice capitol (chiar si mentalitate). Mai sper un lucru, sa ne revedem cu bine si cu ganduri pozitive.

Despre Paul Roman

Not so ordinary. Definetly not a regular guy. Follow me and you'll find out the way I see the world.

Un răspuns la „Un pic … din toate

Expune-ţi gândurile!